2022-03-24 07:34:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ártalmatlannak induló beszélgetés vehet rossz irányba fordulatot

Napi horoszkóp március 24-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold, a Neptunusz és a Merkúr fényszöge hat rád a mai napon, és jelzi, hogy olyan problémával kell megküzdened, amiről talán már azt hitted, hogy a múltté, de most mégis kiderült, hogy nem tudtad lezárni teljesen. Most sikerülni fog! Bízz magadban!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Neked általában több idő kell, míg kialakulnak, elmélyülnek az érzéseid. A szingli Bika életébe ma mégis beléphet valaki, aki azonnal lángra lobbantja a szívét. Lehet, hogy munkahelyen, vagy munkába menet ismerkedtek meg.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Csak óvatosan a pletykákkal! Ártalmatlannak induló beszélgetés vehet rossz irányba fordulatot, és ha nem akarod, akkor is részese leszel egy pletykálásnak, ami később még sok zűrt okoz… Jobb, ha nagyon megválogatod ma a szavaidat, mert később valaki majd a fejedre olvassa, hogy mit mondtál!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Neptunusz fényszöge ábrándos, nosztalgikus hangulatba kerget, de vigyázz, mert most bizony nem minden az, aminek látszik… Jobb, ha most megmaradsz a racionalitás talaján.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nehezen tudsz megbirkózni egy feladattal. Sajnos elképzelhető, hogy egy ismerősöd, vagy egyik kollégád még keresztbe is tesz, hogy tovább nehezítse a helyzetedet. Gondolj arra, hogy csak a sikeres embernek vannak irigyei!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Vannak helyzetek, amikor nem az észérvekre, hanem a megérzéseidre kell hallgatni. Még a racionális munkahelyi kérdésekben is! Ma használd az intuíciódat, ha előre akarsz jutni a zűrzavaros állapotok között!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold és a Neptunusz fényszöge érdekes meglátásokat ad, a Merkúr pedig segít ezeket szavakba önteni. Izgalmas nap, és esélyt kínál arra, hogy megfejts valamit, amit eddig nem igazán értettél.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Minél erősebben ellenkeznek veled, annál makacsabbul ragaszkodsz eredeti elképzeléseidhez. Ma lesz néhány zavaró körülmény, elsősorban a párkapcsolatodban, ami akadályoz az előrehaladásban.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szeretteid most több gondot okoznak, mint amennyi segítséget elvárhatnál tőlük. Emiatt ne legyél türelmetlen. Ez van, majd fordul a kocka! Most kénytelen vagy egyedül megoldani a gondjaidat, de amilyen talpraesett vagy, ráadásul a Jupiter áldása is rajtad van, ez biztosan sikerülni fog.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Senkinek ne beszélj távlati terveidről, amíg nem tisztáztad a részleteket, s nem derítetted fel a megoldáshoz vezető utat. A bolygók jelzik, hogy valaki kikotyoghatja a terveidet, vagy a titkokat, amiket rábíztál.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy fontos kérdéssel kapcsolatban kell változtatnod az álláspontodon, olyan helyzet adódik, ami egyszerűen kiprovokálja, hogy véleményt nyilváníts. Maradj rugalmas, és ismerd be, ha tévedtél, most ez az egyetlen járható út.


Halak: II. 19. - III. 20.

A párodat nagyon megleped a viselkedéseddel. Nagy meglepetésére te, az örök engedékeny most nem viseled el, ha megpróbálnak irányítani. Ez nemcsak otthon, a munkahelyen is világosan megmutatkozik. Vigyázz, azért ne szerezz ellenségeket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: